Dr Feelgood

Jedna od najmodernijih i najboljih teretana i fitnes centara u Mladenovcu
  • Dr Feelgood

Objavljeno: 06.10.2017. \\ Vesti \\ 0 komentara

Teretana i Fitness centar „Dr Feelgod“ spada u najmodernije i najbolje objekte ove vrste u Mladenovcu. Raspolaže isključivo profesionalnim spravama najboljih brendova kao što su Life Fitness, Tehnogym, Precor... Treninge nadgleda i sprovodi profesor fizičkog vaspitanja i sporta, instruktor Veljko Živanović koji je praksu stekao kod osnivača brenda „Dr Feelgood“ Saše Plećevića, kao i kod relevantnih inostranih fitnes instruktora. Inače „Dr Feelgood“ posluje više od 15 godina, a u Mladenovcu je prisutan od 2014. godine.

  • Dr Feelgood

Teretana i Fitness centar „Dr Feelgod“ svojim korisnicima nudi individualne i poluindividualne treninge, prilikom čega se za svakoh korisnika pravi poseban program zavisno od njegove kondicije i opšteg zdravstveno-fizičkog stanja, kao i od toga da li se teži poboljšanju tonusa mišića, povećanju mišićne mase, mršavljenju, održavanju linije ili rekreativnom vežbanju. U skladu sa navedenim, klijentima se preporučuju i posebni programi ishrane, različiti za svakoga. Korisnicima su dostupni provereni i kvalitetni suplementi, proteini i drugi preparati

  • Dr Feelgood

Program „Dr Feelgood“ je program za zdrav život koji ima za cilj da se osećate dobro i da budete zdravi. Osmislio ga je dr. Saša Plećević, specijalista anesteziologije sa reanimatologijom, usavršavajući ga teoretski četiri godine, a već sedam godina aktivno ga sprovodeći u praksi. Program čine: Medicinski pregled, dozirana, individualno programirana fizička aktivnost (trening) i pravilna ishrana.

  • Dr Feelgood

Vreme provedeno u teretani nije ograničeno i usklađeno je sa potrebama svakog korisnika ponaosob, negovog programa vežbanja i fizičke forme.  „Dr Feelgood“ ima i svog ličnog lekara koji dolazi po potrebi i učestvuje u osmišljavanju programa sa svakog pojedinca, kako za rekreativno vežbanje tako i kada je reč o oporavku od povreda, korekciji kičmenog stuba, ravnim stopalima ili drugim deformitetima.

  • Dr Feelgood

Mesesečna članarina za korišćenje usluga Teretane i Fitness kluba „Dr Feelgood“ iznosi 2.000 dinara i podrazumeva, kako je rečeno, neograničeno vreme i koriščenje sprava, a za porodično članstvo (tri člana) i članstvo na duži vremenski period se odobravaju značajni popusti.

  • Dr Feelgood

„Dr Feelgood“ se nalazi na poslednjem spratu Starog Tržnog centra, u ulici Kralja Petra I broj 296 i prostire se na 205m². Radnim danom, radno vreme je od 08.30 – 22.00h, a subotom od 11.00 – 19.00h. Sve potrebne informacije možete dobiti na broj telefona 060/36-70-518 ili putem mejl adrese veljkozivanovic@rocketmail.com

  • Dr Feelgood

„Dr Feelgood“ kao jedina teretana i fitness centar u Mladenovcu sa profesionalnim, školovanim trenerom, ugodnom atmosferom, profesionalnim spravama i neograničenim vremenom koje Vam je na raspolaganju, predstavlja pravi izbor za Vas, bilo da ste rekreativac ili imate potrebu da sanirate zdravstveni problem putem vežbanja! 

  • Dr Feelgood

Komentari

Trenutno nema komentara

Napomena

Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na ovom portalu. Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti.

Ostavite komentar