Forma Ideale u MLD

Na više od 1.600 m² u tri etaže kompletan prodajni asortiman. U toku junska akcija!
  • Forma Ideale u MLD

Objavljeno: 04.06.2018. \\ Vesti \\ 0 komentara

U subotu, 2. juna 2018. godine otvoren je novi salon nameštaja Forma Ideale u Mladenovcu. Prostire se na preko 1.600 m² prostora izložbeno prodajne površine, podeljenih na tri etaže. Posetiocima i potencijalnim kupcima je na raspolaganju kompletan prodajni asortiman pločastog i tapaciranog nameštaja Forma Ideale. Poseban akcenat stavljen je na popularne modele iz nove kolekcije.

  • Forma Ideale u MLD

Prilikom svečanog otvaranja novog salona, promovisana je i junska akcija „Izaberite idealnu kombinaciju“ koja će važiti do kraja meseca i koja predstavlja brojne ponude za letnje, sezonsko osveženje enterijera. Povodom otvaranja salona, kupce očekuju akcijski popusti i do 50%, dok za preostali asortiman važe sniženja od 20%.

  • Forma Ideale u MLD

Kupci imaju mogućnost kupovine na odloženo plaćanje i do 12 mesečnih rata bez uvećanja, kao i preko administrativne zabrane. Specijalne povoljnosti pri kupovini donosi „Idealna kartica“ tj. Program lojalnosti koji donosi sniženje od 5% na sve kupovine, ukoliko je ispunjen uslov za aktivaciju benefita.

  • Forma Ideale u MLD

Radno vreme salona nameštaja Forma ideale u Mladenovcu je, radnim danom od 8 do 21h, a subotom od 8 do 20h. Novi salon zapošljava 30 radnika i nalazi se u ulici Kralja Petra I, 1A, preko puta fudbalskog terena Drapšin.

  • Forma Ideale u MLD

Kompanija Forma Ideale je regionalni lider industrije nameštaja sa preko 1.600 za poslenih u više od 30 salona u Srbiji. Sedište kompanije je u Kragujevcu, gde je smeštena proizvodnja pločastog nameštaja, dok se tapacirani nameštaj proizvodi u Majdanpeku. Forma Ideale je ubedljivo najveća kompanija regionalne industrije nameštaja, kao i najveći srpski izvoznik nameštaja u 35 zemalja na 4 kontinenta.

  • Forma Ideale u MLD

Tekst: Predrag Aleksendrić

Fotografija: mladenovacinfo.rs

Komentari

Trenutno nema komentara

Napomena

Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na ovom portalu. Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti.

Ostavite komentar