Ko spinuje?

Mediji o navodnoj saradnji pokreta Beli – Samo jako i OO SNS u Mladenovcu
 • Ko spinuje?

Objavljeno: 04.09.2017. \\ Vesti \\ 5 komentara

Danas je u brojnim srpskim medijima osvanuo tekst o navodnoj saradnji lidera pokreta Beli – Samo jako, Ljubiše Preletačevića Belog (Luka Maksimović) i opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Mladenovcu. Nema sumnje da bi ovo bila udarna vest, ne samo u Srbiji već i širom Planete jer je Beli stekao planetarnu popularnost, pod uslovom da je reč o pouzdanoj informaciji! Kako je za sajt Mladenovac Info rečeno iz redova odbornika ovog pokreta, reč je o najobičnijoj manipulaciji i spinu i nema govora ni o kakvoj saradnji. To je, naravno, mogao da pretpostavi svako ko iole prati aktivnosti Belog i njegove odborničke grupe u lokalnom parlamentu, kažu oni, pa je pravo pitanje kome odgovaraju ove dezinformacije i da li se ovim spinom pokušava sakriti neka politička (ne)aktivnost koja se nikako ne bi dopala Mladenovčanima? Kada je reč o rodbinskim vezama odbornika pokreta Beli – Samo jako i lokalnih naprednjaka (što se u pomenutom tekstu navodi kao senzacionalno otkriće i potvrda o saradnji ove dve političke opcije u Mladenovcu), ona nikada nije bila tajna, kao ni povremeni sukobi sina i oca u mladenovačkoj skupštini, Nebojše Prilepka (Stefan Gajić) ispred BSJ i Vladana Gajića, koji je odbornik vladajuće koalicije u Mladenovcu, inače član Socijalističke partije Srbije.

Što se tiče navoda o učešću odbornika BSJ u „neustavnom izboru za članove Saveta mesnih zajednica u koje su delegirali i svoje ljude“ i njihovom eventualnom povlačenju iz ovih Saveta, Stevan Vlajić za Mladenovac Info kratko kaže: „Nisu povučeni, ali ćemo tražiti nove izbore za Savete MZ. Nismo hteli da dozvolimo da zbog pravno-formalnih problema SNS ima 100% članova Saveta mesnih zajednica jer bi tako potpisali kapitulaciju u selima, a ona su ključna za pobedu nad štetočinskom koalicijom oko SNS“. U toku dana, očekujemo opširniju izjavu Vlajića na ovu temu, koja će biti objavljena na portalu Mladenovac Info.

Nedugo nakon objavljivanja vesti o navodnoj saradnji Belog sa naprednjacima, u Mladenovcu su počele da kruže spekulacije o tome ko je zapravo navedeni izvor ovih „informacija“ za list Danas. Pojedini tvrde da je reč o bivšem predsedniku opštine, a sada odborniku Demokratske stranke u Mladenovcu, Dejanu Čokiću što je on za sajt Mladenovac Info odlučno demantovao.

Tekst: Predrag Aleksendrić

Foto: mladenovacinfo.rs/arhiva

 

 

 

Komentari
 • MyPassion

  apis
  22.09.2017 03:10

  PISMO VLADIKE ATANASIJA PATRIJARHU IRINEJU - VUCIC JE IZDAJNIK https://www.youtube.com/watch?v=cjNmqEEur6Y
 • MyPassion

  MIAEim
  23.10.2017 08:47

  http://www.aniboo.com/arcade/profile/stantonblak
 • MyPassion

  AlysonDyj
  25.10.2017 22:10

  http://neptune.blackplanet.com/Ashton451/message/13667503
 • MyPassion

  AlysonPhm
  29.10.2017 20:49

  http://www.aniboo.com/arcade/profile/noelia12k13
 • MyPassion

  ElvaOld
  15.11.2017 06:00

  Hey guys!!! designs and builds specialty lines of lead oxide production equipment, material handling systems, battery related process machinery, parts, and accessories for the battery, pigment, glass, and chemical industries. http://techbasys.com offers technical application and engineering services to help the customer acheive maximum benefit from their equipment and manufacturing processes.
Napomena

Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na ovom portalu. Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti.

Ostavite komentar