Ko spinuje?

Mediji o navodnoj saradnji pokreta Beli – Samo jako i OO SNS u Mladenovcu
  • Ko spinuje?

Objavljeno: 04.09.2017. \\ Vesti \\ 1 komentara

Danas je u brojnim srpskim medijima osvanuo tekst o navodnoj saradnji lidera pokreta Beli – Samo jako, Ljubiše Preletačevića Belog (Luka Maksimović) i opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Mladenovcu. Nema sumnje da bi ovo bila udarna vest, ne samo u Srbiji već i širom Planete jer je Beli stekao planetarnu popularnost, pod uslovom da je reč o pouzdanoj informaciji! Kako je za sajt Mladenovac Info rečeno iz redova odbornika ovog pokreta, reč je o najobičnijoj manipulaciji i spinu i nema govora ni o kakvoj saradnji. To je, naravno, mogao da pretpostavi svako ko iole prati aktivnosti Belog i njegove odborničke grupe u lokalnom parlamentu, kažu oni, pa je pravo pitanje kome odgovaraju ove dezinformacije i da li se ovim spinom pokušava sakriti neka politička (ne)aktivnost koja se nikako ne bi dopala Mladenovčanima? Kada je reč o rodbinskim vezama odbornika pokreta Beli – Samo jako i lokalnih naprednjaka (što se u pomenutom tekstu navodi kao senzacionalno otkriće i potvrda o saradnji ove dve političke opcije u Mladenovcu), ona nikada nije bila tajna, kao ni povremeni sukobi sina i oca u mladenovačkoj skupštini, Nebojše Prilepka (Stefan Gajić) ispred BSJ i Vladana Gajića, koji je odbornik vladajuće koalicije u Mladenovcu, inače član Socijalističke partije Srbije.

Što se tiče navoda o učešću odbornika BSJ u „neustavnom izboru za članove Saveta mesnih zajednica u koje su delegirali i svoje ljude“ i njihovom eventualnom povlačenju iz ovih Saveta, Stevan Vlajić za Mladenovac Info kratko kaže: „Nisu povučeni, ali ćemo tražiti nove izbore za Savete MZ. Nismo hteli da dozvolimo da zbog pravno-formalnih problema SNS ima 100% članova Saveta mesnih zajednica jer bi tako potpisali kapitulaciju u selima, a ona su ključna za pobedu nad štetočinskom koalicijom oko SNS“. U toku dana, očekujemo opširniju izjavu Vlajića na ovu temu, koja će biti objavljena na portalu Mladenovac Info.

Nedugo nakon objavljivanja vesti o navodnoj saradnji Belog sa naprednjacima, u Mladenovcu su počele da kruže spekulacije o tome ko je zapravo navedeni izvor ovih „informacija“ za list Danas. Pojedini tvrde da je reč o bivšem predsedniku opštine, a sada odborniku Demokratske stranke u Mladenovcu, Dejanu Čokiću što je on za sajt Mladenovac Info odlučno demantovao.

Tekst: Predrag Aleksendrić

Foto: mladenovacinfo.rs/arhiva

 

 

 

Komentari
  • MyPassion

    apis
    22.09.2017 03:10

    PISMO VLADIKE ATANASIJA PATRIJARHU IRINEJU - VUCIC JE IZDAJNIK https://www.youtube.com/watch?v=cjNmqEEur6Y
Napomena

Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na ovom portalu. Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti.

Ostavite komentar