Posećenost iznad proseka!

Tokom juna 2018. sajt Mladenovac Info beleži više od 65 hiljada poseta
  • Posećenost iznad proseka!

Objavljeno: 29.06.2018. \\ Vesti \\ 0 komentara

Iako jun još uvek nije završen, statistika saobraćaja na sajtu Mladenovac Info u ovom mesecu već beleži izuzetne rezultate! Tako je zabeleženo da je ovaj mladenovački portal od 1. do 28. juna imao 65.173 posete što će se naknadno uvećati do kraja meseca. Tom prilikom je 97.966 puta pročitano nešto od objavljenog na sajtu, a sajt je posećen sa 43.182 različite IP adrese, odnosno, može se smatrati da je toliko različitih ljudi posetilo portal Mladenovac Info. Prosečno, sajt je posećivan 2.327 puta dnevno, a maksimalna posećenost koja je zabeležena 15. juna je iznosila 21.511 poseta. Prema podacima svetski poznatog sajta za analizu saobraćaja na internet portalima Webalizer, portal Mladenovac Info je najviše čitan u periodu od 13 do 17h. Inače, prosečna mesečna posećenost sajta koja se beleži unazad više od godinu dana iznosi oko 50.000.

  • Posećenost iznad proseka!

Pet najčitanijih tekstova koji su u junu objavljeni na sajtu Mladenovac Info su bili Vest o nestanku Anđele Dragović, zatim izveštaj o blokadi puta kod Stanojevca zbog cene goriva, a kao treći najčitaniji, tekst o udesu kamiona i autobusa u Vlaškom polju. Sledi jedna od servisnih informacija o planiranom isključenju struje zbog remonta i kao peta, priča o dvojici meštana Kovačevca koji su samounicijativno uredili autobusko stajalište u toj mesnoj zajednici.

  • Posećenost iznad proseka!

O poverenju koje kod čitalaca uživa portal Mladenovac Info i njegovoj respektabilnosti i pouzdanosti informacija koje objavljuje ne govori samo zavidna statistika već i činjenica da informacije sa sajta uz puno poverenje prenose i drugi srpski mediji, pre svih jedna od najcenjenijih tv i internet medijskih kuća u struci, N1 Srbija ali i najčitaniji srpski portal Blic, kao i brojni drugi mediji.

  • Posećenost iznad proseka!

Podsetimo, sajt Mladenovac Info je zvanično počeo sa radom 27. januara 2015. godine i za tri i po godine postao je medij koji uživa veliko poštovanje čitalaca koji ga zahvaljujući ogromnoj čitanosti, statistički smeštaju na lidersku poziciju u informisanju kada je GO Mladenovac u pitanju. Vesti sa sajta se mogu pratiti i preko redovno ažuriranih zvaničnih Facebook i Twitter naloga!

Tekst: Predrag Aleksendrić

Fotografija: mladenovacinfo.rs/arhiva

Komentari

Trenutno nema komentara

Napomena

Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na ovom portalu. Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti.

Ostavite komentar