Potreban novinar!

Sajtu Mladenovac Info potreban novinar saradnik sa boravištem u Mladenovcu
  • Potreban novinar!

Objavljeno: 01.08.2018. \\ Vesti \\ 0 komentara

Internet portal  Mladenovac Info (mladenovacinfo.rs) raspisuje konkurs za novinara saradnika. Iskustvo u radu sa medijima je poželjno, ali nije neophodno. Takođe, potrebno je osnovno znanje u radu sa računarom i upravljenje društvenim internet mrežama. Konkurs je otvoren od 1. avgusta 2018. godine i traje 10 dana. Zainteresovani svoj CV mogu poslati na mejl adresu: urednik@mladenovacinfo.rs. Sve prijave koje stignu do petka, 10. avgusta biće razmotrene, a oni koji prođu u uži krug biće o tome obavešteni u ponedeljak, 13. avgusta. Početni uslov je da je osoba koja se prijavljuje na konkurs punoletna, sa završenom srednjom školom i da ima boravište na teritoriji GO Mladenovac.

Izabrani novinar – saradnik imao bi probni rad od 15 dana, počevši od petka, 17. avgusta, tokom kojih bi radio uz konsultacije sa urednikom portala Mladenovac Info, a samostalan rad na sajtu bi započeo od 1. septembra 2018. godine.

Komentari

Trenutno nema komentara

Napomena

Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na ovom portalu. Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti.

Ostavite komentar