Protivgradna zaštita

Mladenovac ima osam lansirnih sa kojih se ispaljuju rakete. U planu još jedna
  • Protivgradna zaštita

Objavljeno: 15.05.2018. \\ Vesti \\ 4 komentara

Na teritoriji opštine Mladenovac aktivno radi osam lansirnih stanica koje štite ovo područje od grada, a trenutno se radi i na aktiviranju devete u Vlaškoj.

- Aktivne su stanice u Markovcu, Jagnjilu, Velikoj Ivanči, Kovačevcu, Ameriću, Velikoj Krsni, Duboni i Koraćici, na kojima radi ukupno 16 strelaca. Sve stanice su snabdevene potrebnim brojem raketa koje se redovno dopunjuju - kažu u opštini Mladenovac.

Trenutno se radi na aktiviranju stanice u Vlaškoj gde je problem nastao pošto ljudi koji su bili predloženi za lansere, nisu zadovoljili zdravstvene uslove i očekuje se da će uskoro biti odabrani novi. Prema zvaničnim podacima, lansirne stanice na području opštine Mladenovac su 5. maja ispalile pet raketa, a nedelju dana kasnije osam.

- U oba slučaja na usevima nije ustanovljena šteta - poručuju iz opštine.

Strelci su, inače, u stalnom kontaktu sa Radarskim centrom Bukulja i RHMZ.

Izvor: blic.rs

Foto: blic.rs

Komentari
  • MyPassion

    newlherOr
    03.06.2018 04:02

    Извините, что я Вас прерываю, но я предлагаю пойти другим путём. --- гг. прикольно получилось. скачать fifa 15 на пк от механиков, скачать fifa 15 c торрента или фифа 16 официальный сайт скачать fifa 15 онлайн
Napomena

Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na ovom portalu. Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti.

Ostavite komentar