Uhapšen Čokić!

Bivši predsednik GO Mladenovac se tereti za korupciju
  • Uhapšen Čokić!

Objavljeno: 26.12.2015. \\ Vesti \\ 1 komentara

U akciji Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije u kojoj je uhapšeno 79 osoba koje se terete za korupciju u 20 različitih slučajeva, a koja je završena jutros, uhapšen je i bivši predsednik GO Mladenovac Dejan Čokić.

  • Uhapšen Čokić!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu su uhapsili  i odredili zadržavanje od 48 časova:

1. D. Č. odgovorno lice GO Mladenovac 
2. D. T. odgovorno lice GO Mladenovac 
3. M.C. odgovorno  lice SKN Mladenovac i 
4. J.M.  službeno lice u Odeljenju za komunalne, građevinske  i poslove zaštite životne sredine,

zbog postojanja osnova sumnje da su u periodu od  decembra 2012. do oktobra 2013. godine,  izvršili krivično delo  zloupotreba službenog položaja. Osumnjičeni su imovinu  GO Mladenovac, više objekata  kompleksa "Koraćička banja" preneli u vlasništvo preduzeća “Komerc javor”  Kovačevac. Na taj način su oštetili  opštinu Mladenovac za iznos od  29.458.850 dinara, i za isti iznos  pribavili protivpravnu imovinsku korist preduzeću “Komerc javor”.

Izvor: MUP RS

Foto: mladenovacinfo.rs

 

Komentari
  • MyPassion

    DorogiKRDVob
    24.08.2017 13:18

    http://rrr.regiongsm.ru/32 Благоустройство и асфальтрование в Краснодаре и г.Усть-Лабинск. Решение любого вопроса по Благоустройству Краснодара и края. Под КЛЮЧ Подробнее... Благоустройство-Краснодар.РФ ... 8(861)2412345 ___________________________ благоустройство нефтяных месторождений дача и благоустройство жкх благоустройство территории работа в туле асфальтирование асфальтирование и дорожное строительство
Napomena

Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na ovom portalu. Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti.

Ostavite komentar